08 septembrie, 2016

Tabara - Radeni 2016

În perioada 15-21 August 2016, în Uniunea Moldova a avut loc adunarea anuală de tabără. Aceasta s-a desfășurat într-un loc pitoresc în mijlocul Codrilor, pe teritoriul rezervației naturale "Plaiul Fagului". Tema principală a taberei s-a bazat pe versetul din Matei 22:14 "Căci mulţi sînt chemaţi, dar puţini sînt aleşi".

Au participat la acest eveniment aproximativ 500 de persoane din diferite colțuri ale lumii. Am avut oaspeți din Ucraina, România, Rusia, Germania, Polonia, Cehia, Spania, Italia, SUA, Canada și alte țări.

În fiecare dimineață, frați din diferite locuri au condus seminare pe baza textului din Matei 22:14. După amiază, tinerii au avut ocazia să petreacă un program mai liber. Numeroase cântări au fost interpretate spre slava lui Dumnezeu pe parcursul întregii saptamâni. În ultima zi a taberei, printr-un solemn act de botez, 6 suflete au încheiat legământ cu Dumnezeu, luând hotărârea de a merge înainte sprijinindu-se pe brațul Său puternic! Toată săptămâna am fost binecuvântați din belșug cu timp frumos, comuniune cu frați și surori și învățături din Cuvântul lui Dumnezeu. Slăvit fie El pentru toate acestea!

Mai multe în această secțiune