Saptamana de Rugaciune 2012.

Intoducere

Cât de recunoscători ar trebui să fim pentru binecuvântarea uluitoare a sănătății fizice! Comoara aceasta nu este ceva ce ar trebui privit ca un dar necondiționat. În această clipă, în întreaga lume sunt mulţi cei care trec prin agonia primelor stagii a unor boli înfricoșătoare. Alţii au deja multă experienţă în ce priveşte durerea profundă a unor boli acute. Iar alţii, trebuie să-şi adune puterile zi de zi pentru a merge mai departe sub norul apăsător al bolilor cronice care distrug orice poftă de viaţă.

Săptămâna de rugăciune din anul acesta are ca temă „Reîntinerirea sănătăţii tale”. A „reîntineri” înseamnă a face să devină iarăși tânăr. În floarea şi prospeţimea tinereţii, corpul fizic este nou. De regulă, lucrurile noi funcţionează armonios. Acesta este planul lui Dumnezeu pentru noi – să ne bucurăm de corpuri puternice, viguroase, care nu cunosc durerea şi care să fie temple în care să locuiască şi să dea viaţă pe deplin Duhul lui Dumnezeu.

Pentru a promova realizarea acestui deziderat, Domnul nostru Cel plin de milă ne-a dat din îndurarea Sa solia reformei sanitare. El doreşte să aducă mângâiere rasei umane, să împiedice sau să uşureze suferinţele noastre. Această Săptămână de Rugăciune este destinată ca un privilegiu şi o şansă pentru a promova această minunată binecuvântare.

Vă rugăm să vă amintiţi să împărtăşiţi aceste rânduri şi cu credincioşii izolaţi – în special cu cei bolnavi – încurajându-i prin rugăciunile şi vizitele voastre. Să nu uităm nici următoarele:

• Sabat, 8 decembrie: Rugăciune și post

• Duminică, 9 decembrie: Dar special pentru misiuni noi.

Avem credinţa că această Săptămână de Rugăciune va fi o ocazie specială pentru reîntinerirea sănătăţii noastre şi a celorlalţi – că împreună îl vom putea înălţa pe Mielul de jertfă al lui Dumnezeu, Marele Medic prin ale cărui răni suntem tămăduiţi!